导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2019-11-26 21:07:00  访问:40 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Σύνταγμα εκλογές βία ΛΑΤΟΜΕΙΑ Τουρκία: Διαβουλεύσεις Γκιουλ με αντιπολίτευση για τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000031.%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7%20%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82.html; ΛΑΤΟΜΕΙΑ Eνώ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΑΣ η Τουρκία συγκλονίζεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα από ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΑΣ ένα σκάνδαλο διαφθοράς ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ χωρίς ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ προηγούμενο...\"
Τουρκία: Διαβουλεύσεις Γκιουλ με αντιπολίτευση για τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις ΛΑΤΟΜΕΙΑ
Eνώ η Τουρκία συγκλονίζεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα από ένα σκάνδαλο διαφθοράς χωρίς προηγούμενοΟ Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ κάλεσε τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης να τον συναντήσουν σήμερα για να συζητήσουν μαζί του το πολύ αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο το οποίο αποβλέπει στην ενίσχυση του πολιτικού ελέγχου επί των δικαστών, εν μέσω ενός σκανδάλου διαφθοράς που πλήτ ΤΕΙ την κυβέρνηση.
Ο αρχηγός του Κράτους πρόκειται να έχει εντός της ημέρας συνομιλίες διαδοχικά με τους προέδρους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και του κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καθώς και με τον συμπρόεδρο του φιλοκουρδικού κόμματος για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία (BDP) Σελαχατίν Ν Τεμιρτάς, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Ο πρόεδρος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή ενώ το νομοσχέδιο για τη δικαστική μεταρρύθμιση που υποστηρίζεται από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξακολουθεί να συζητείται από την επιτ ροπή του κοινοβουλίου που είναι αρμόδια για τη Δικαιοσύνη.
Το κείμενο αυτό, το οποίο έχει χαρακτηρισθεί αντισυνταγματικό από την αντιπολίτευση, το δικηγορικό σύλλογο της Τουρκίας και το Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων (HSYK), έχει κυρίως στόχο να δώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τους διορισμούς των δικαστών.
Η συζήτησή του από την Παρασκευή έδωσε αφορμή για βίαια επεισόδια μεταξύ βουλευτών, με γροθιές και ρίψεις μπουκαλιών, ακόμη και μιας ψηφιακής ταμπλέτας.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν, πιστός στην αδιάλλακτη γραμμή του, έχει απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το νομοσχέδιο.
Η Επιτ ροπή Δικαιοσύνης του κοινοβουλίου «υπέβαλε τις προτάσεις σε ψηφοφορία χθες (Σάββατο) και αποφάσισε πως δεν είναι αντίθετες προς το Σύνταγμα», τόνισε χθες, Κυριακή, ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.
Η Τουρκία συγκλονίζεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα από ένα σκάνδαλο διαφθοράς χωρίς προηγούμενο, το οποίο εμπλέκει δεκάδες προσκείμενους στην ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση και απειλεί άμεσα τη θέση του Ερντογάν.
Ο Ερντογάν υποψιάζεται την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη ότι έχουν διαβρωθεί από τη μουσουλμανική αδελφότητα του χότζα Φετουλάχ Γκιουλέν, η οποία βρίσκεται σε ανοικτό πόλεμο εναντίον του, και ότι χειραγωγούν την έρευνα κατά της διαφθοράς για να τον ρίξουν, μερικούς μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου και την εκλογή προέδρου τον Αύγουστο. 
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το \" ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ μαζί τα
φάγαμε\". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν \"ελάτε να πάμε
μπρος\". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΛΑΤΟΜΕΙΑ
source: http://www.protothema.gr/world/article/344008/tourkia-diavouleuseis-gioul-me-adipoliteusi-gia-tis-dikastikes-metarruthmiseis/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

惠联电脑维修公司网站 Copyright(C)2009-2018