导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2019-11-26 23:37:24  访问:39 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
όραση όραση καριέρα ΛΑΤΟΜΕΙΑ - Media - «Αγαπώ πολύ την τηλεόραση»
ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ - http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000058.%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82.html; ΛΑΤΟΜΕΙΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Media - «Αγαπώ πολύ την τηλεόραση» ΛΑΤΟΜΕΙΑ Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε το πόσο χαρούμενη νιώθει που παίζει στη σειρά «Στο σπίτι της Έμμας».
«Πάρα πολύ τυχερή, που, έστω και ύστερα από τόσα χρόνια, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ μου έγινε μια πρόταση να παίξω σε μια καθαρόαιμη κωμωδία. Την κυνηγούσα πάντα. Όταν μου προτάθηκε να παίξω με τον Γιάννη Μπέζο, είπα επιτόπου ότι θέλω να το κάνω. Δεν είχα διαβάσει καν το σενάριο. Με τον Γιάννη θέλαμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια, όμως είτε είχε εκείνος άλλες υποχρεώσεις είτε εγώ. Ήρθε όμως η κατάλληλη στιγμή!».
Όσο για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα είπε στο περιοδικό «Tv Glam»: ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ «Πηγαίνω στο στούντιο τραγουδώντας. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση και με χαροποιεί το γεγονός ότι κάνω κωμωδία φέτος. Στην αρχή, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, αγαπούσα περισσότερο το θέατρο. Θαύμαζα όμως και την τηλεόραση, ποτέ δεν τη θεώρησα υποδεέστερο είδος. Όσες φορές έπαιξα σε κάποιο σίριαλ, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ παρακολουθούσα το αποτέλεσμα, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ κοίταζα να βελτιώνω την εικόνα μου ως ηθοποιού. Έκανα μάθημα στον εαυτό μου, τι κινήσεις κάνω που δεν πρέπει να τις επαναλάβω, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ τις γκριμάτσες μου, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ τα πάντα».
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ
*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρεςΑυτή την Κυριακή, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς \"Η Προδοσία\" είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.
Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.
Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Μην το χάσετε!
ΛΑΤΟΜΕΙΑ Μέχρι την επόμενη Δευτέρα τα μηχανογραφικά των υποψηφίων της κατηγορίας 5%
Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγήςΟλοκληρώνεται στις 16 Σεπ Τεμβρίου η διαδικασία της υποβολής μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και εισάγονται σε ποσοστό 5% επιπλέον από τις θέσεις των εισακτέων.
Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγής. Στο φετινό ΦΕΚ περιλαμβάνονται 437 τμήματα.
Πρόκειται για 268 τμήματα των Πανεπιστημίων και 169 τμήματα των ΤΕΙ. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δουν τις αποκλειόμενες παθήσεις που ορίζει το κάθε τμήμα. Για παράδειγμα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ αποκλείονται όσοι έχουν προβλήματα όρασης ενώ στο τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών εκτός από αυτούς αποκλείονται και όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.
Οι ίδιες παθήσεις αποκλείουν και όσοι θέλουν να περάσουν στο Μαθηματικό της wikipedia.orgΘεσσαλονίκης. Αντίθετα τα δυο αυτά προβλήματα υγείας δεν αποτελούν τροχοπέδη για την εισαγωγή στο μαθηματικό της Αθήνας.
ΛΑΤΟΜΕΙΑ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=289515&catID=7
ΛΑΤΟΜΕΙΑ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

惠联电脑维修公司网站 Copyright(C)2009-2018