导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2019-11-27 00:30:42  访问:37 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
κυβέρνηση κυβέρνηση Συρία ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ Δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Συνασπισμό αντάρτικες οργανώσεις
ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ Σημαντικές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις, που πολεμούν στη Συρία ανακοίνωσαν χθες το βράδυ πως δεν τις εκπροσωπεί......
Δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Συνασπισμό αντάρτικες οργανώσεις ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ Υποστηρίζουν πως ο ισλαμικός νόμος πρέπει να είναι η μοναδική πηγή της νομοθεσίας
Σημαντικές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις, που πολεμούν στη Συρία ανακοίνωσαν χθες το βράδυ πως δεν τις εκπροσωπεί καμιά οργάνωση που έχει τη βάση της στο εξωτερικό, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Συνασπισμού.
«Ο Εθνικός Συνασπισμός και η κυβέρνηση του Άχμαντ Τούμεχ (που επελέγη πρόσφατα) δεν μας εκπροσωπούν και ούτε τους αναγνωρίζουμε», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους 13 από τις πιο ισχυρές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις.
Μεταξύ εκείνων που υπογράφουν το κείμενο αυτό είναι ο Ελεύθερος Συριακός στρατός, η Ταξιαρχία Αλ-Ταουχίντ, που είναι η κύρια ανταρτική οργάνωση στην περιοχή του Χαλεπιού (βόρεια Συρία) και οι εξτρεμιστές τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ-Νόσρα που συνδέεται με την Αλ-Κάιντα.
Η ριζοσπαστική, αλλά όχι τζιχαντιστική οργάνωση Αχράρ αλ-Σαμ υπέγραψε επίσης το κείμενο, όπως και η 19η Μεραρχία, ένας σημαντικός αλλά σχετικά πρόσφατος σχηματισμός που προέκυψε από τον Ελεύθερο Συριακό στρατό.
Οι οργανώσεις αυτές υποστηρίζουν πως ο ισλαμικός νόμος πρέπει να είναι η μοναδική πηγή της νομοθεσίας.
«Οι δυνάμεις αυτές καλούν όλες τις πολιτικές και τις στρατιωτικές οργανώσεις να ενωθούν μέσα σ` ένα σαφώς μουσουλμανικό πλαίσιο που είναι θεμελιωμένο στη σαρία, καθιστώντας την μοναδική πηγή της νομοθεσίας», δηλώνουν. Σ` αυτή την ανακοίνωση αναφοράς καλούν επίσης σε «ενότητα» και σε «απόρριψη των διαιρέσεων ... βάζοντας το συμφέρον του (ισλαμικού) έθνους υπεράνω του συμφέροντος της (κάθε) οργάνωσης».
Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ αναζωπυρώνονται οι μάχες που φέρνουν αντιμέτωπους μαχητές πολλών παρατάξεων μεταξύ των ανταρτών εναντίον του Μετώπου αλ-Νόσρα και του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε.
ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Νορβηγία: Ο Μπρέιβικ στη φυλακή, το κόμμα του στη Βουλή!
Η νικήτρια κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ ετοιμάζεται να σχηματίσει Συνασπισμό με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου
Δύο χρόνια μετά το μακελειό που συγκλόνισε την Νορβηγία και ολόκληρο τον κόσμο με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό Αντερς Μπρέβικ που σκότωσε 77 ανθρώπους στο νησί Ουτόγια, η ακροδεξιά αναμένεται να ανέβει στην κυβέρνηση.
Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν εχθές Δευτέρα, από τις οποίες αναδείχθηκε νικήτρια η κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ με το Συντηρητικό κόμμα, η «Σιδηρά Ερνα» ετοιμάζεται να σχηματίσει κυβέρνηση με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου που τάσσεται κατά της μετανάστευσης, και του οποίου μέλος ήταν και ο Μπρέιβικ.
Όπως έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις η Σόλμπεργκ αναμενόταν να εκτοπίσει τους Εργατικούς του Γιενς Στόλτενμπεργκ, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ μετά την παραδοχή ήττας του οποίου η « Μέρκελ του Βορρά», όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, δήλωσε πως η νίκη της είναι «ιστορική για τα kommata.grκόμματα της κεντροδεξιάς».
Την ώρα που ο νορβηγικός λαός φαίνεται πως τιμώρησε τον κεντροαριστερό Στόλτενμπεργκ κατηγορώντας τον πως δεν επένδυσε τα έσοδα της χώρας από το πετρέλαιο ώστε να ενισχύσει την οικονομία της Νορβηγίας, η Σόλμπεργκ, χαμογελαστή και πιο προσιτή από ό,τι στο παρελθόν, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ υποσχόταν φοροαπαλλαγές και ιδιωτικοποιήσεις.
Βέβαια, παρά τα χαμόγελα αν τελικά προχωρήσει σε Συνασπισμό με το κόμμα της Προόδου, μπορεί να αποτρέψει άλλους πιθανούς συμμάχους της, όπως Χριστιανοδημοκράτες και τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι βλέπουν με σκεπτικισμό αυτή τη συγκατοίκηση.
Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πλέον το κόμμα της Προόδου της Σιβ Γιένσεν ακολουθεί την πολιτική που ακολουθούν τα υπόλοιπα κεντροδεξιά kommata.grκόμματα σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης.
«Το κόμμα της Προόδου δεν έχει καμία σχέση με όσα έκανε ο Μπρέιβικ. Είναι άσχετο θέμα. Κανένας Νορβηγός με ελάχιστη νοημοσύνη δε συνδέει τον Μπρέιβικ με το κόμμα σήμερα», δήλωσε ο Κέτιλ Κόλσρουντ της συντηρητικής Εφημερίδας Aftenposten.
Ωστόσο, οι επιζώντες του μακελειού στο νησί Ουτόγια δεν έχουν την ίδια άποψη.
«Με τρομοκρατεί το γεγονός ότι το κόμμα της Προόδου μπορεί να αναλάβει εξουσία. Κάποια από τα πιο σημαντικά στελέχη του ακολουθούν ακόμα σκληρή ρητορική κατά της μετανάστευσης. Αυτού του είδους η ρητορική θα οδηγήσει σε ακόμα πιο εχθρικό κλίμα», δήλωσε ο 29χρονος επιζών Βέγκαρντ Γκρόσλι Βενεσλαντ.
Από την πλευρά της η Γιένσεν υποστηρίζει πως το κόμμα της είναι «φιλελεύθερο» και απορρίπ ΤΕΙ την ετικέτα του «λαϊκισμού». Παρόλα αυτά ίσως οι θέσεις της απομακρύνουν τους συμμάχους της Σόλμπεργκ και αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός αναμένεται να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας
Συνασπισμό μοναχά με την Γιένσεν.
ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/586831/den-anagnorizoun-ton-ethniko-sunaspismo-adartikes-organoseis/
ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

惠联电脑维修公司网站 Copyright(C)2009-2018