导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2019-11-27 00:44:06  访问:156 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Twitter στρατόπεδο στρατόπεδο ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Υποχρεωτική η εγκατάσταση των παιχνιδιών στο PS4
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αρκετά τα νέα από το στρατόπεδο της Sony κυρίως για το PS4, αλλά και για το PS3......
Υποχρεωτική η εγκατάσταση των παιχνιδιών στο PS4 ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Η διαδικασία δεν θα είναι χρονοβόρα
Αρκετά τα νέα από το στρατόπεδο της Sony κυρίως για το PS4, αλλά και για το PS3.
Καταρχάς, υπάρχει η διαβεβαίωση, από πλευράς του αρχιτέκτονα Mark Cerny, ότι το install των παιχνιδιών στο PS4 θα διαρκεί ελάχιστα, σε σύγκριση και με το PS3. Ο χρόνος θα διαφέρει ανάλογα με τον τίτλο, προφανώς, αλλά ο Cerny έδωσε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όσον αφορά το δικό του παιχνίδι, το Knack: καθίσταται playable μόλις σε 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα εισάγετε το δισκάκι στο tray. Κι αυτό είναι μάλλον εντυπωσιακό, όταν το συνολικό μέγεθος του Knack προσεγγίζει τα 37GB.
Πώς και γιατί συμβαίνει αυτό; Να σημειώσουμε αρχικά ότι το install στα δισκάκια του PS4 είναι υποχρεωτικό (όπως και στο Xbox One), μιας και η ανάγνωση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο είναι απείρως ταχύτερη σε σύγκριση με την ίδια διαδικασία από το Blu-ray. Το γρήγορο, ή αν θέλετε το άμεσο του πράγματος, προκύπ ΤΕΙ από το γεγονός ότι το PS4 μπορεί να στριμάρει δεδομένα από το δισκάκι στον σκληρό δίσκο κατά τη διάρκεια του gameplay.
Δεν θα είναι όλα τα games τόσο γρήγορα όσο το Knack, π.χ. η ίδια διαδικασία στο Killzone: Shadow Fall προσεγγίζει τα 3 λεπτά, πάντως η διαφορά σε σχέση με το σήμερα, είναι εμφανής.
Τέλος, ο Cerny τόνισε ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να σβήνουν χειροκίνητα τα δεδομένα ενός παιχνιδιού, Εσωτερικές Σκάλες με σκοπό να ελευθερώσουν χώρο στο σκληρό για νέα installs. Αρχικά, εξετάστηκε μια περίπτωση από τη Sony να γίνεται αυτόματο delete σε data παιχνιδιών που έχετε καιρό να παίξετε, αλλά τελικά δεν υιοθετήθηκε.
Σε μια άλλη είδηση, η Sony ανανέωσε τους όρους χρήσης, με την εταιρεία να παραδέχεται ότι είναι σε θέση να καταγράψει την κίνηση των παικτών στο PSN, όπως γραπτά μηνύματα, συνομιλίες και περιεχόμενο των χρηστών (UGM, User Generated Content). Παρόλα αυτά, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει και να καταγράψει τα πάντα. Αντίθετα, θα παρεμβαίνει όπου το θεωρεί σκόπιμο, για παράδειγμα αν υπάρχει αρνητική αναφορά από διάφορους χρήστες. Επιπλέον, διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει χωρίς προειδοποίηση περιεχόμενο το οποίο δεν συνάδει με τους όρους χρήσης.
Είναι μάλλον βέβαιο ότι αρκετοί δεν θα δουν με καλό μάτι την ανακοίνωση αυτή, στα πλαίσια της γενικότερης ελευθερίας του διαδικτύου που πλήττεται. Από την άλλη, η Sony δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το μέτρο για την τήρηση της νομιμότητας και την προστασία δικαιωμάτων, χρηστών και εργαζομένων. Και, φυσικά, υπάρχει πάντα η άποψη που λέει ότι καλύτερα να γίνεται όλο αυτό στα φανερά παρά στα κρυφά. Όπως και να `χει, κάθε μέτρο, κρίνεται από τον τρόπο χρήσης του και απομένει να δούμε αν θα γίνει σωστά ή λανθασμένα.
Στην εν λόγω ανανέωση των όρων χρήσης, υπήρχε και μια παρανόηση, μιας και αναφερόταν ότι τα δισκάκια που αγοράζετε, για την ακρίβεια το περιεχόμενο, Εσωτερικές Σκάλες αποτελούν ιδιοκτησία της Sony, όχι δική σας. Έτσι, άρχισαν πάλι τα όργανα περί μεταχειρισμένων, Εσωτερικές Σκάλες μόνο που οι ίδιοι όροι έχουν εμφανιστεί και παλιότερα σε PS3 και PS Vita, όπου όλοι ξέρουμε ότι η παραχώρηση και η μεταπώληση δίσκων επιτρέπεται.
Όπως και να `χει, η εταιρεία διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι δεν αλλάζει τίποτα στην πολιτική της πάνω σε αυτό, Εσωτερικές Σκάλες ενώ το ίδιο έκανε και ο Yoshida μέσω twitter για να τηρηθούν οι παραδόσεις.
Πηγή: thegang.gr
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου
Με τίτλο \"Βρεχει στην
Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των
Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,
Ηλία Βαμβακούση και τους  Pop Eye.Με  την πολυαναμενόμενη συναυλία
του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το
Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,
οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος
πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο
Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος `Ελληνας
συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον
υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει
μια νέα προσέγγιση του έργου του \"Η
Εκδίκηση της Γυφτιάς\", έργο σταθμό στην
ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ
και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική
αυτή συναυλία, Εσωτερικές Σκάλες το δικό τους χρώμα θα
προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη
που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,
αλλά και κάποια που θα ακουστούν για
πρώτη φορά σε συναυλία.
 
Η βραδιά έχει τον τίτλο
‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα
ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της
Γυφτιάς’, Εσωτερικές Σκάλες ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’
ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους
του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην
ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : έτος
κυκλοφορίας 1978, εταιρία παρ αγωγής η
Λύρα του Νίκου Πατσιφά, η μουσική του
Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη
Ρασούλη, Εσωτερικές Σκάλες η παραγωγή του Διονύση
Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος
Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία
Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).
Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης
Κυριτσόπουλος.
 
Τα τραγούδια που θα
ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:
Ιερά Οδός, Παντοκράτορας, Αέρας της
Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω
τι, Γρήγορα η ώρα, Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,
Ερωτικό, Ιλισσός, Φυσά βοριάς, Τα ρόδα
του ανέμου, Κυνός, Κοιμωμένη, Εσωτερικές Σκάλες Σαν μια
ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, Στη
ρωγμή του χρόνου, Εσωτερικές Σκάλες Βρέχει στην Εθνική
Οδό, Από περιέργεια υπάρχω, Κανείς εδώ
δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης
στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, Στην αρχή
των τραγουδιών, Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,
Δασάκι, Εσωτερικές Σκάλες Τροχαίο, Γέμισε μου το ποτήρι,
Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι
αδέ σποτη, Μη φοβάσαι, Εσωτερικές Σκάλες Οι Μάγκες.
 
Την ορχήστρα αποτελούν οι
μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),
Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), Γιώργος
Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος
Μιχαηλίδης(τύμπανα), Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)
και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)
Την επιμέλεια 
της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης
Μπουζάνης και ο  Γιώργος Διαμαντόπουλος
 
 
Προπώληση
εισιτηρίων: €10,00.
Πώληση εισιτηρίων
κατά την είσοδο την ημέρα της 
συναυλίας: €12,00
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/607333/upohreotiki-i-egatastasi-ton-paihnidion-sto-ps4/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

惠联电脑维修公司网站 Copyright(C)2009-2018